Home » blog »BurgGolf »nieuwbrief »Nieuwsbrief »Nieuwsbrief »video » Currently Reading:

Amsterdam International Golfclub, kick off door Ian Woosnam

juni 20, 2011 blog, BurgGolf, nieuwbrief, Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, video No Comments

Voordat hij aan zijn voorbereiding op het van Lanschot Senior Open op de Haagsche begon, gaf Ian Woosnam acte de présence op Amsterdam International Golf bij Schiphol. Als architect van deze “high-end” golfbaan, legde Woosnam uit dat de baan voor alle golfers een uitdaging gaat worden. In 2013 verwacht Amsterdam International Golfclub open te gaan.

Leuk detail is de mogelijkheid om nu alvast de baan te verkennen…..Middels een 3d animatie zoals onderstaande video, kun je alle holes vanuit de lucht bekijken. Dat dit een exclusieve baan wordt staat vast. Minimaal € 400,= voor een flight van vier zit er dik in. Dat je daar dan een topbaan voor krijgt en daarna in het luxe clubhuis kunt tafelen, is bijna vanzelfsprekend. Topontwerper Piet Boon heeft zich met het gebouw bemoeid. Zijn mening dat alle clubhuizen er altijd hetzelfde uitzien delen wij niet, maar we laten ons verrassen als het zover is.

Ian Woosnam won vorige week het Senior Open in Keulen en staat dus ook op de baan nog steeds zijn mannetje. In het van Lanschot Senior Open maakte Rinus van Blankers op de eerste dag een redelijke 74.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl