Home » blog » Currently Reading:

Amsterdam Golf Show in 2014 op Naarderbos

november 28, 2013 blog No Comments

Geen Amsterdams grondgebied meer, maar Golfbaan Naarderbos wordt de nieuwe locatie voor de golfbeurs met de bekende naam Amsterdam Golf. Bezoekers van de vorige editie van de Amsterdam Golf Show begin mei 2013 waren erg enthousiast over de opzet en de verplaatsing van een binnen locatie (Amsterdam RAI) naar een golfbaan, toen Amsteldijk.Met korting naar de Amsterdam Golf Show 2012 GolfvivantDe uitdagende en afwisselende 18 holes Championship Course van Naarderbos, en de Par 3 baan met volwaardige greens, vormen een zeer geschikte basis voor hèt golfevenement van het jaar. Tevens biedt de locatie logistieke voordelen door de centrale ligging direct aan de A6 en de A1. De keuze voor Golfbaan Naarderbos met haar compacte terrein, de ruime gratis parkeergelegenheid en het schitterende clubhuis met uitgebreide horecafaciliteiten is een volgende stap in het streven naar een compleet evenement voor de golfliefhebber.

Zet 29 mei t/m 1 juni alvast maar in de agenda.

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl