Home » blog »European Tour »Joost Luiten »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Amerika wint de Omega Mission Hills World Cup en Nederland eindigt op de gedeelde vierde plaats

november 27, 2011 blog, European Tour, Joost Luiten, PGA, Robert-Jan Derksen, tour No Comments

Na de fantastische ronde van wederom 64 (-8) gisteren, kwam Nederland vandaag met hun score van 68 (-4) op de laatste dag van de Omega Mision Hills World Cup net één slag te kort om op de gedeelde tweede plaats te eindigen, een geweldige prestatie van Robert-Jan Derksen en Joost Luiten.

Joost Luiten en Robert-Jan Derksen zetten een geweldige prestatie neer tijdens de Omega Mission Hills World Cup

Derksen en Luiten wisten gisteren hun prestatie van de eerste dag te evenaren met een foutloze ronde van 64 (-8) met acht birdies maar konden daarmee niet voorkomen dat de Duitsers Alexander Cejka en Martin Kaymer dankzij een superronde van -11 over de Nederlanders heen sprongen en de tweede plaats uiteindelijk deelden met het Engelse team bestaande uit Ian Poulter en Justin Rose. Uiteindelijk waren het de Amerikanen Kuchar en Woodland die met hun ronde van 63 (-9) op de derde dag hun positie voor de laatste dag verstevigden en op de laatste dag met een 67 (-5) de uiteindelijke winst voor zich opeisten.

Na de winst van Tiger Woods en Frank Duval in 2000 heeft Amerika de World Cup dan dit jaar eindelijk weer weten te veroveren, maar wat was Nederland dichtbij een spectaculaire prestatie! Petje af voor de geweldige prestatie van Robert-Jan Derksen en Joost Luiten die Nederland als golfland weer eens op de kaart hebben gezet. Het “shot of the day” kwam in ieder geval op naam van oranje, zie onderstaande video.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl