Home » blog »Golftoernooien »masters »tour »video » Currently Reading:

Alvast in de stemming komen voor de Augusta Masters

maart 14, 2011 blog, Golftoernooien, masters, tour, video No Comments

We beginnen je maar vast in de stemming te brengen voor de Masters op Augusta National. Nog een paar weekjes wachten, maar hier alvast een voorproefje. In de aanloop naar het toernooi gebeuren er op de baan altijd leuke dingen. Er zijn gezinsactiviteiten voor de spelers en bijvoorbeeld een par 3 competitie. De Augusta par 3 baan doet qua greens niet onder voor de wedstrijdbaan en de holes-in-one vliegen de toeschouwers dan vaak om de oren.

Helaas worden dergelijke acties niet vaak op televisie uitgezonden. Zo is het ook met de oefenrondes, terwijl er vaak leuke dingen gebeuren. De spelers slaan dan vaak twee ballen en maken wat slagen vanuit invalshoeken die ze misschien tijdens het toernooi kunnen tegenkomen.

Omdat de sfeer lekker ontspannen is, zijn er ook nog wel eens wat gekkigheidjes te verwachten. Kijk hier hoe Vijay Sigh in 2009 op hole 16 probeert een nearywedstrijdje te doen met zijn medespelers. De voorwaarde is dat ze de bal laten ketsen over het water…….

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl