Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Africa Open: 2 Nederlanders en 65 Zuid-Afrikanen

januari 4, 2011 blog, European Tour, FLoris de Vries, Tim Sluiter, tour No Comments

Aanstaande donderdag begint op East London Golf Club het Africa Open. Dit met 1 miljoen US$ gedoteerde toernooi is één van de kleinere toernooien op de Tour, reden waarom veel Europese toppers dit toernooi nog aan zich voorbij laten gaan.

Tim Sluiter treedt samen met Maarten Lafeber en Floris de Vries aan op het africa Open.

Zo ook Joost Luiten, Robert-Jan Derksen en Maarten Lafeber die 20 januari in  Abu Dhabi weer aantreden, maar onze twee rookies Tim Sluiter en Floris de Vries zijn wel aanwezig en kunnen elkaar daar steunen. Zuid Afrika daarentegen is vertegenwoordigd met maar liefst 65 spelers aangevoerd door Charl Schwartzel, opvallende afwezigen op de startlijst zijn Ernie Els en Retief Goosen. Uit de top-30 van de Race to Dubai zijn verder alleen nog Danny Willett (23e plaats) en Darren Clarke (30e plaats) aanwezig.

Het spreekt voor zich dat Golfvivant de Nederlandse spelers tijdens het Africo Open opo de voet zal volgen.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl