Home » -travel »blog »Lifestyle »turkije » Currently Reading:

Adam & Eve Hotels Belek: Van vierkante rode appels en witte engelen

mei 22, 2010 -travel, blog, Lifestyle, turkije No Comments

Adam & Eve Hotels in Belek is niet bepaald een doorsnee hotel, zo is de buitenkant van het hotel bekleed met groen kunstgrastapijt, staan overal in en rond het hotel kunstbomen met rode vierkante appeltjes, en wordt je welkom geheten door een team van adembenemend mooie in wit geklede Angels van veertien verschillende nationaliteiten. Uiteraard is de groene kunstgrasbekleding een subtiele verwijzing naar de groene Hof van Eden en staan de vierkante rode appeltjes synoniem voor de verleidelijke vrucht waar Eva geen weerstand aan kon bieden. En de in het wit geklede Angels? Dat zijn gewoon goed opgeleide gastvrouwen die meerdere talen spreken en daarnaast prettig zijn om naar te kijken, ze doen in ieder geval zeker geen pijn aan de ogen!

Een groen hotel........

Een groen hotel........

Maar hier houdt het nog niet op, Adam & Eve Hotels onderscheidt zich ook nog op andere gebieden van de reguliere luxe 5-sterren hotels. Wij hebben hier te maken met een trendy design hotel in optima forma, zo zijn alle kamers in het wit uitgevoerd en bestaan de muren uit spiegels van vloer tot plafond die zelfs zijn doorgetrokken tot op het balkon. Hierdoor is in elke kamer wel op de één of andere manier de zee zichtbaar in de spiegels. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en stoombad, en in elke standaardkamer staat een jacuzzibad in de hoek van de kamer! En daarmee is de koek nog niet op, iedere kamer heeft de beschikking over een tweepersoons futon als bed om in te slapen, een tweepersoons futon met loungekussens om op te relaxen, en op het balkon staat nog een derde tweepersoons futon met loungekussens om op te relaxen! Kortom, in principe heb je de beschikking over drie tweepersoons bedden! Ook de kamerverlichting is bijzonder, het plafond bestaat namelijk uit een diffuus paneel waardoor de kamer verlicht wordt. Klinkt nog redelijk normaal, maar door middel van een afstandsbediening kan voor de kleur van verlichting gekozen worden, of voor automatisch afwisselende kleuren, of voor kleuren die op geluid en muziek reageren en daardoor van kleur verandert. Oh ja, gewoon normaal rustig wit licht om bij te lezen kan ook!

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl