Home » blog » Currently Reading:

600 rondjes op een avond op Golfbaan de Hooge Rotterdamsche

juli 15, 2014 blog No Comments

Het klinkt wat veel, en voor de duidelijkheid zijn het deze keer geen golfers die de rondjes lopen. Althans niet met clubs. Dagelijks is Golfbaan en Brasserie De Hooge Rotterdamsche het toneel voor een ontspannende ronde golf, heerlijk eten en drinken en een goed gesprek. Op maandagavond 21 juli verandert er tijdelijk een ingrediënt. Dan maken de ronden golf plaats voor zo’n 600 ronden, gelopen door de deelnemers van de Rotterdam Running Crew

De Rotterdam Running Crew doet voor haar maandelijkse loopevents allerlei bijzondere Rotterdamse locaties aan, zoals bijvoorbeeld het Noordeiland en het nieuwe Centraal Station. En nu staat de unieke locatie, golfbaan De Hooge Rotterdamsche, op het programma! Dus heeft u nHooge-Rotterdamscheog nooit een ronde op een golfbaan gelopen, dan heeft u nu de mogelijkheid!

De start van de loop over De Hooge Rotterdamsche is om 18.30 uur, deelname is gratis, en er kan gekozen worden voor drie, zes of negen kilometer.

Voor meer informatie gaat u naar https://www.facebook.com/RotterdamRunningCrew

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl